Loading...
PVCvloeren2019-10-07T14:52:12+00:00
PVC Vloeren

PVC is een onderhoudsarme vloer. De vloer is uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. PVC geeft optimaal warmte door en heeft een hoog rendement. Het onderhoud is eenvoudig en gemakkelijk en de vloeren zijn slijtvast. PVC vloeren zijn in verschillende slijtvastheden te verkrijgen. Wij verkopen collecties van PVC in de hogere slijtklasse.

Onze collecties zijn divers en authentiek.

Wij hebben in ons assortiment o.a. de volgende collecties:

Cavalio design collectie

Heterogene PVC vloer met flataatvrije en biologische weekmakers.

De PU-coating is geschikt voor zwaarbelast gebruik in woonomgevingen.

De Cavalio collectie 0,55 mm is slijtvast en heeft een slijtwaarde van klasse 42.

De Cavalio collectie is zowel in Dryback versie als LOC te verkrijgen.

Impressie
Simplay Design collectie

Perfect zwevend CLIC legsysteem geproduceerd met ftalaatvrije en biologische weekmakers.

De onderzijde van de composiet rug heeft een akoestische laag. Het gepatenteerde UNICLIC systeem zorgt voor hoge trekkracht van de drager. De SimpLay collectie heeft een slijtvaste PUR coating, is 100% waterproof en heeft een slijtwaarde van klasse 32.

Dikte van de vloer is 6,7 mm en heeft een 0,4 mm toplaag SimpLay is een stabiele, stevige en snel te plaatsen PVC vloer en bespaart tijd en kosten. Kan ook over tapijt en vloertegels worden gelegd.

Impressie
Collectie
Expona Commercial Collectie Dryback

Uitgebreide, exclusieve en unieke design PVC collectie. Prachtige design collectie. Geproduceerd met ftalaatvrije en biologische weekmakers. De heterogene Commercial collectie heeft een slijtvaste PUR coating en heeft een slijtwaarde van klasse 42, dikte van de toplaag is 0,55 mm en totale dikte is 2,5 mm.

Impressie
Collectie
Expona Clic 19 DB Collectie

De Expona CLIC 19 DB heeft een exclusieve uitstraling door haar prachtige design in moderne, loftachtige en rustieke structuren in mooie brede delen, een slijtvaste PUR coating, is 100% waterproof en heeft een slijtwaarde van klasse 34, dikte van de toplaag is 0,55 mm.

Dikte van de vloer is 6,5 mm. PVC vloer geproduceerd met ftalaatvrije weekmakers. Aan de onderzijde van de rigid laag is een akoestische IXPE laag aangebracht; dit in combinatie met het gepatenteerde 5G-i systeem, maakt het tot een stabiele, stevige en snel te plaatsen PVC vloer.

Impressie