Loading...
Ondervloeren2019-08-25T12:24:30+00:00
Ondervloeren

Wij hebben een divers assortiment in ondervloeren voor verschillende toepassingen. Een andere ondervloer nodig? Grote kans dat wij deze ook op voorraad hebben staan. Twijfelt u welke ondervloer te gebruiken bij uw klant, wij adviseren u indien gewenst.

Isosilence

Isosilence is een hoogwaardige, geluidreducerende ondervloer. Zijn zware gewicht zorgt voor een zeer hoge demping van zowel loopgeluid als contactgeluid. Holle geluiden, kraken  en “klossen” kun je door deze ondervloer sterk reduceren. Voorzien van een versterkte aluminiumlaag waardoor dit product geen vocht door laat. Zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling ( m² R/W 0.019 ) Geluidisolatie 11 dB (delta Llin) / 21 dB (delta Lw)

10DB S-SILENT FSC MIX 70% CU-COC 10 mm

Natuurlijke ondervloerplaten van geperst houtvezel (FSC). 10dB S-silent+ voldoet aan de geluidsnormering voor appartementen. Dit product is spanningsvrij, geluiddempend en isolerend. Relatief grote oneffenheden kunnen met dit product opgevangen worden.

Easyplus

Easyplus is een dampdichte ondervloer bestaande uit polyethyleen schuim met een dampdichte PP laag. Door de overlap met taperand worden de naden afgedicht. Easyplus beschermt tegen optrekkend vocht, is egaliserend en isolerend.

ISOBOARD FSC MIX 70% CU-COC 7mm

Natuurlijke ondervloer van geperst houtvezel (FSC). Dit product is spanningsvrij, geluiddempend en isolerend. Relatief grote oneffenheden kunnen met dit product opgevangen worden.

PE Folie Grijs

Vochtscherm grijs is de basis voor het leggen van bijna iedere zwevend te leggen vloer. Veel fabrikanten van laminaat en parket eisen een vochtscherm bij een installatie van de vloer. Vochtscherm grijs voldoet aan de algemeen voorgeschreven dikte om een dampdichte laag te realiseren. Invloed op vloerverwarming is te verwaarlozen.

.

Bluefloor

BlueFloor is een ondervloer speciaal voor loopgeluid en contactgeluid reductie in combinatie met o.a. click laminaat, zwevend PVC en lamelparket. BlueFloor is voorzien van een PE folie met zelfklevende overlap die dient als dampremmende laag.  BlueFloor  is zeer stabiel en daardoor geschikt voor vrijwel alle clicksystemen. BlueFloor reduceert uitstekend het loopgeluid wat uw wooncomfort verhoogd. BlueFloorm behaalt in combinatie met click laminaat, click fineer en PVC click de minimale contactgeluid reductie van 10 dB.

HeatFoil

Heat-foil een contactgeluid reducerende ondervloer voor click laminaat en lamel parket. Vanwege de geringe dikte van 1,2 mm is Heat-Foil zeer geschikt voor toepassing op traditionele vloerverwarming en/of vloerkoeling. De ondervloer wordt toegepast op vloerverwarming en/of vloerkoeling in combinaties met verschillende soorten zwevend geplaatste vloerbedekkingen zoals click-laminaat, click fineer en lamelparket. Bij toepassing met vloerkoeling dient er altijd een condensbewaking aanwezig te zijn. Heat-Foil behaalt in combinatie met click laminaat en lamelparket een contactgeluidreductie van 10 dB.

Soundkiller 10 DB

Contactgeluid- en loopgeluid reducerende ondervloer met egaliserende eigenschappen voor het zwevend plaatsen van lamelparket, 2-laags lamelplank en click laminaat. Soundkiller® is voorzien van een VVP-papierlaag zodat er geen vezels in de lijmverbinding kunnen komen tijdens het leggen van de vloer. Vlakt oneffenheden tot 3 mm uit.  Soundkiller® is zeer stabiel en reduceert tevens uitstekend het loopgeluid in de ruimte zelf. Soundkiller® draagt het NSG keurmerk.

Spaanplaat Broodjes 8/10/16 mm

Onze spaanplaat broodjes ondervloer zorgt voor de juiste tussenlaag tussen o.a. traditioneel parket. Te gebruiken op betonnen, zandcement of anhydriet ondergronden. Tevens te gebruiken voor vele andere toepassingen.

.

.

.

.

.

Spaanplaat ondervloer 8/10/12/16 mm

Onze spaanplaat platen zorgen voor de juiste tussenlaag tussen traditioneel parket, pvc vloeren, laminaat, tapijt, kurk, bamboe vloeren en meer op houten, betonnen, zandcement of anhydriet ondergronden. Tevens te gebruiken voor vele andere toepassingen.

.

.

.

.

.

Eiken mozaïek ondervloer 8mm

Eiken mozaïek ondervloer 8mm, voor parket 6 en 9mm. Zeer geschikt voor als verlijmde ondervloer bij vloerverwarming.

.

.

.

.

.